lauantai 17. heinäkuuta 2010

Uusiokorut Round II

Pääsin taas väsäilemään helmien, ketjujen ja korujenpalasten kanssa, leikkien vain, mitä niistä voisi syntyä. Materiaalia oli vähän ja helmiä varsinkin rajattu määrä, mutta intuitio vei mut ensiksi tähän...




Näissä  Afrikan Buckle koruissa käytin vanhoja lappuhaalarisolkia ja äitini vanhoja rikkinäisiåä korunpalasia. Toinen korvakoru on hiukan erilainen kuin toinen. 




Näissä Marine Fey korviksissa käytin vanhoja, satunnaisia helmiä. Korvakorut ovat taas hiukan poikkeavat toisistaan. 





Tässä yksinäisessä Genome korvakorussa käytin myös vanhoja helmiä. 




Elusive Rannekoru on mustavalkoinen, kuva vähän hämää, se näyttää lievästi siniseltä. Jälleen vanhoja helmiä ja korun palasia, sekä joitain muitakin palasia, joita en tunnistanut.

Päätin, kaikenlaisten nimien hartaana fanina, keksiä kaikille koruilleni jokaiselle omat nimet.

Kävimme eilen ekaa kertaa helmikaupassa, semmoisessa HelmiQ nimisessä putiikissa ja ostin aivan sikaihania helmiä! Ensin mun täytyy löytää lisää vanhoja helmiä, että voin yhdistellä niistä taas uusia uusiokoruja. Arvatkaa malttaisinko!

Mulla on myös vaiheessa uusiokorujen teon opettelu, kuten koruista vielä huomaa. Päät ei ole niin siistejä, rautalangan taivutus vielä ontuu, ehkä kuitenkin, jos kärsivällisesti näillä vapisevilla käsillä jaksan puurtaa, joku päivä osaisinkin ihan ite tehdä kauniita koruja.

5 kommenttia:

  1. Minulla ois btw mahdollisesti paljon kaikkea korukrääsää mistä joskus pitänyt tehdä jotain. voisin käydä niitä läpi, jos haluaisit itsellesi?

    VastaaPoista
  2. Sanon nyt täälläkin, että tuo afrikkakoru on ihan mielettömän upea. <3

    VastaaPoista
  3. Fanitan kans Afrikan Buckle -korviksia, noissa soljissa on jotain älyttömän siistiä. Oot kyl kehittyny kauheesti, kun jaksat vaan väkertää lisää.

    VastaaPoista
  4. kiitos akiko <3 täytyypi kattella mistä sulle saatais ;)

    VastaaPoista