sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Rannekoruja lahjaksi

En malttanut olla tekemättä lisää koruja, oli sitten kameraa tai ei, ja oli sitten ammattimaisia tai ei. Enkä tietysti malttanut olla tekemättä siitä postausta!

Tein tädilleni rannekorun pyynnöstä, tai oikeastaan sain tehdä, ei pyydetty tekemään. Hän tykkää vihreästä,  sanoisinko, että oikein hyvä värivalinta! Vihreästä löytyy niin loputon määrä sävyjä! On oliivinvihreää, Niilin vihreää, jadea, limeä, minttua, metsän vihreää, meren vihreää, emeraldin vihreä ja lista jatkuu! Koruun laitoin kolme uutta vihreää helmeä ja yhden uuden läpinäkyvän helmen, muut korussa on vanhoista koruista otettuja helmiä ja ketjuja yms.

Pahoittelen kuvien laatua, lisään pikimmiten paremmat, kunhan saan kameran taas jostain. Mutta pakkohan nistä nyt oli kuvat saada.



Tuommoinen perus rannekoru. Tätiäni ajatellen sen tein, toivottavasti hänkin tykkää. 


Toisen rannekorun tein siskolleni. Pyyntönä oli jotain kultaista ja yksinkertaista. No, yksinkertaisesta tuli mulle jotenkin mieleen valkoinen, etten lähtisi heti ainakaan räiskimään värien kanssa. Kun koru olisi muutenkin aika yksinkertainen, vaaleat sävyt vielä tekisi siitä kullan kanssa entistä tasapainoisemman. Tässä kuvat. 



Rannekorussa on yhteensä 4 uutta helmeä, muut ovat uusiotavaraa. Korun nimi on Ór bán, en oo ihan varma miten se lausutaan. 

Lisäys: 

Noniin! Nyt olisi sitten parempia kuvia tarjolla. 

Ór Bán



Ja tässä vielä koru tädilleni, sen nimi on muuten Apple & Tree, huomasin nimittäin, että tuo vihreä on aika omenanvihreä, täältä voi vaikka verrata... ja ripaus ruohon tai kevään vihreää... 



Kommentteja? Anyone? 

2 kommenttia:

  1. Vau! Mitä toi nimi tarkottaa? Ja minkä niminen toinen rannekoru on? Siinä onkin todella jännä vihreän sävy, jotain myrkynvihreestä nurmikkoon, mitä mieltä tie oot?

    VastaaPoista
  2. Toi nimi tarkottaa valkokultaa :D

    Ja toi vihree näyttää kyllä kuvassa vähän erilaiselta kun oikeesti... Hmm..

    VastaaPoista