lauantai 31. heinäkuuta 2010

Pink Pink Pink!!!

Noniiin! Täällä teille kuule pinkkiä ja vaaleanpunaista! Tein nimittäin niin söpöt korvikset, että! Pink Zeitgeist, nimestä thanks to P.I.E. ja laitan vielä loppuun kuvan tosta zeitgeistista niin voitte verrata.


Tulipa laitettua monta kuvaa. Nää korvikset on osaks uusista helmistä tehty ja osaks vanhoista kirpparilta ostetuista ja vanhoista koruista otetuista osista kasattu. En tiiä voiko näitä enää sanoa uusiokoruiks? 

Zeitgeist meinaa saksalaisittain ilmaistuna "ajan henkeä". Alla oleva kuva on USA:n dollarista "Nuvus ordo seclorum", joka on ekaa kertaa suunniteltu 1782, tuli dollariin vasta 1935. Latinan fraasi Virgilin runoista tarkoittaa "The New World Order" eli kuin Zeitgeistin liike, joka ajaa perinpohjaisen muutoksen syntyä halutessaa muuttaa maailmaa paremmaksi. Ja jottei menisi ihan jaaritteluksi niin linkitän tähän vielä sivun, josta saa lisää tietoa asiasta! Tässä! 







 ( tämä kuva on linkitetty teille täältä). 




5 kommenttia:

  1. Pakko sanoo et ehkä hienoimmat korvikset, jotka oot tehny. Siisti kontrasti, kun on monta monta pientä helmeä ja sitten ketjun päässä yks iso upee helmi. Voisin keksii noista vaikka mitä tulkintaa, varsinkin kun toi nimikin on niin monitulkintainen :D Ehdotan että teet tähän teemaan lisää koruja, jossa toistuu toi kolmio.

    VastaaPoista
  2. Oukhei, kolmioita siis! :D Ajattelin, että kun korut on muuten niin hempeet, kolmikulmaisuus tuo siihen vähän ehkä maskuliinisuutta?

    VastaaPoista
  3. Kulmikkuus ehkä on maskuliinista, mutta kolmio on kyllä naisellinen symbooli.

    VastaaPoista
  4. Hmm, nii, tuli mieleen kasn kun olin kirjottanu ton :D

    VastaaPoista
  5. Oon kyä kans samaa mieltä että upeet on. <3 Ja nää on muutenki niin ihania ko näissä on ajatust mukana. ^_^

    VastaaPoista