torstai 13. toukokuuta 2010

Krystal

Heippati! Tän kerran postauksessa on väriä! Huiiimasti kaikenlaisia erilaisia värejä! Tein nimittäin yks päivä kivan ostoksen, Tampereen Verkarannan KÄSI- JA TAIDETEOLLISUUSKESKUksesta löysin erlaisia kristalleja. Ne tuo kuulemma voimaa, niitä pitäis kotona olla! En raaskinut ostaa kun vain yhden. Mutta se on kaunis. Ai että missä ne huimat värit piilee? Katsoppa tarkemmin.... 


Kristalli avaa energiatukoksia, kohottaa itsetuntoa ja kykenee rakentamaan sillan näkyvän ja näkymättömän maailman välille. Kristalli tehostaa kaikkien muiden kivien värähtelyä ja lisää käyttäjänsä tunne-energioita ja henkistä vireyttä jopa yliaistilliselle tasolle. Kristalli tasaa kaikki chakrat, ja kuten spektroliitti, opettaa jokaista ihmistä heidän omalla tasollaan ja vauhdillaan. Kristalli on hyvä apuväline meditoinnissa ja rukoillessa. Se auttaa kohdistamaan ajatuksia. Kristalli on kaksisuuntainen hoitokivi. Samalla kun se lähettää voimakasta värähtelyään, se myös ottaa vastaan energiaa ja tallentaa sen itseensä. Uskotaan, että muinaisissa kulttuureissa kristallia käytettiin jopa tietojen tallentamiseen. Kristalli on "älykäs" kivi ja hyvä matkakumppani jokaisen elämään. 


Näin kerrotaan täällä: lähde


Kristallissa näkyy kaikki maailman värit! Aion ostaa sitä lisää ja ripustaa huoneisiin. Tämä kristalli taisi maksaa 3 euroa, ei sinänsä edes kallista tavaraa. Suosittelen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti