sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Aloituksen epävarmuus

Nyt aloitan mun ensimmäisen kunnon blogin, saa nähdä mitä tästä tulee, vai tuleeko. Aion kuitenkin yrittää tehdä tästä raikkaan ja omannäköisen blogin, en aio suunnitella tekstejä sen kummemmin, haluan tästä rennon mutta kuitenkin semmoisen blogin, jossa olisi edes vähän jotain asiaa. Aihepiiri on vielä kohtalaisen laaja, vaikkakin toisaalta suppea. Luottaisin siihen että se löytää itsensä sitten ajan myötä, blogia kirjoittaessa, ajatusten tullessa ja ideoiden saadessa muhia.
Ensinnäkin, rakastan värejä! En tiedä mistä tää hirveä kiinnostus, mielenkiinto, into väreihin! Kirkkaisiin väreihin, jotka kääntää pään ja suuntaa silmät aina niihin, niitä en voi ohittaa. Toki kokonaisuus ja näiden värien edukseen tuleminen vaatii myös vähäsen mustaa ja valkoista, ja vähän niitäkin värejä, jotka ei aina niin hyppää mun silmille tai saa sykähtymään kun sen nään. Siinä mullakin on vähän vielä opettelemista. Niiden tasapainossa.
Pyrin olemaan edes kohtalaisen ekologinen. Vähitellen oon menossa kohti ekologisempaa elämistä ja luomuruokaa, kierrätystä ja omatekoista, asioihin vaikuttamista. Pikkuhiljaa. Luotan siihen, että joka ainoa ostamani luomuporkkanapussi on suunta parempaan, joka ainoa kallis luomulastensosepurkki on meille vain paremmaksi, ja pieni 5 euron lahjoitus tekee edes vähän, en tiedä tekeekö "maailmaa paremmaksi", mutta tiedän, että jotkut ainakin yrittävät, eivätkä jää siihen illuusioon että ei kannata, eikä mikään auta. En halua olla yrittämättä, mitä muutakaan elämässäni tekisin? On turhaa olla yrittämättä! Samalla voisi sanoa, että on turhaa nousta aamulla ylös, on turha herätä, jos yrittäminen kerta on turhaa.
Kirjoittelen tätä tässä yöllä, toivottavasti tällaisia "avautumisia" tulee useamminkin kuin vaan tähän alotustekstiin, jos nyt joku tätä lukee, itse ainakin! Tokihan mulla on pieni toivo aina, että mun kirjotuksilla olis jollekin joku merkitys, tai voisin muuttaa jonkun elämää, parempaan suuntaan.
Mutta, eiköhän tämä tästä, pitemmittä jaaritteluitta lähe käyntiin!

Kirjoittelemisiin!

Veetee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti