maanantai 10. toukokuuta 2010

First finding

Kirjoitan lisää, ennemmin kuin ite arvasinkaan. Tänään saan taas toteuttaa itteäni ja tehä just sitä mistä tykkään ja mistä saan (aikankin hetkittäistä) iloa, eli shoppaus! Tälläkertaa etsinnässä on vihko! Kyllä, vihko, mutta sen pitää olla juuri oikeanlainen, siitä tulee Kakru -vihko, jonne kirjoitan kaikki ihanan poikani tempaukset ja ensimmäiset sanat. Mielessä on taas jotain värikästä, hmm, ei kun suuntana kirjakauppa, tai ehkäpä tiimari? Katsotaan, sanoi Putkinen vai miten se meni...

Tähän tekstiin siis lisäystä vielä tänään, tai ellen jostain syystä tänää löydä etsimääni, tai tulee jokin odottamaton käänne, lisäys tullee lähipäivinä.

Lisäys: 


Noniin, tein jonkinlaisen "löydöksen". Näin alkuun, se on aika vähäpätöinen tässä "löydäksieni" aarrearkussa, mutta mutta... se on sentään kierrätetty! Eli päädyin sitten niiden kukkaruusuraitanallepuh -vihkojen sijaan, kun oikein juuri SITÄ ei löytynyt, tällaiseen ekologiseen ratkaisuun, eli kierrätetystä paperista tehtyyn vihkoon. 




Aluksi se tuntui vähän hassun väriseltä, mutta sitten totuin siihen. Siinä on semmoinen rosoinen pinta, joka on hieno ja luonnollinen. "Spiral Notebook A5/96" on vähän tyhmä tossa kannessa, suunnittelinkin siihen jo jotain omaa lisäystä, joku peittävä paperi jossa lukee Kakru -vihko. Hihi. 
Plussaa on myös noi spiraalit tossa sivussa. Ne kirjakantiset kääntyy aika nihkeesti meinaan. 
Mutta MIKÄ on toi ton väri? Joku myrkynvihreän oksennuksen värinen? No ei ehkä, joku vaalea levä tulee mieleen. Tai jonkun puun lehti. 




Recycled paper saa jäädä näkyviin. Hmm, mutta tässä blogin alotustekstissä puhuin väreistä! Kirkkaista väreistä! Olenko mä nyt aivan hakuteillä? No jospa tossa kuvassa oleva pinkki mattotausta kompesoi sitä, ja sitä paitsi oon ite tyytyväinen tähän ostokseen. Eikä se ole vielä valmis! Ja mulla on vähän semmonen kutku että... Eiköhän niitä värejä vielä tule ! 


TSAO! 


ps. ainiin! kyseinen vihko on ostettu Tiimarista! (3,95e) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti