torstai 12. elokuuta 2010

Loads of Bijou

Pahoittelen pientä päivityskatkosta! Ollut hieman reissuntynkää ja jos jonkinlaista. Siitä hyvästä saatte tähän samaan postaukseen monia uusia koruväsäelmiä nähtäväksi! Zeitgeist teema jatkuu ja jatkukoon!



Tämän luomuksen nimi, olkoonkin kuinka kaksimielinen tahansa joidenkin mielestä, on Stern Girl. Kiitos ja anteeksi, mutta se vain sopi sille! 



Tässä on käytetty sekä puuhelmiä (vanhoja) ja muovisia sekä muita helmiä, uusia ja vanhoja. Ketju on myös kierrtyskamaa vanhasta korviksesta. En ole tehnyt vielä toista kappaletta, mutta se valmistunee sitten kun on taas aikaa. 




Sitten... 

Tein tällaisen sinisen kokeilun, jatkaen vähän samaa teemaa kuin edellisissä, poikkeuksena pyöreä muoto. Päätin että siitä voisi tulla riipus. 



Sopisko teistä ketjun päähän vielä joku helmi tai muu vastaava? En oo vielä päättänyt... 




Annoin sille nimeksi Huckleberry Cube. Jos ette jostain syystä ole vielä ihmetelleet näitä hullunkurisia nimiäni, tai että mistä ne tulee, nii voin vaan kertoa, että ne tulee jostain aivojen tuolta puolen! Mieleen tulee vain asioita ja mielikuvia ja niistä syntyy sanat. On ihan kiva keksiä kaikille koruille omat nimet, vaikkakin vaan ihan omaks iloksi. 

Mutta seuraavaan! Lupasinhan monia koruja... 



Armahdan teitä ja laitan tästä vain yhden kuvan. Maukkaan näköisen yksinäisen korviksen nimi on tylsästi Cotton Candy, se kun vaan niin näyttää hattaralta mun mielestä! Nam! 

Tein eilen nämä söpöliinit korvikset. Idea näihin lähti oikeastaan tuosta ketjun päässä olevasta kukkaskalotista. Korut poikkeaa hiukan toisistaan, toisessa on mm. sininen yksityiskohta ja toisessa vaaleanpunainen. Nimesinkin nämä osuvasti sitten Baby Boy/Girlksi. 



Baby girl
Baby boy


Boyn ketju on vähän girliä pidempi, mitä mieltä olette? Onko hyvä, vai näyttääkö oudolta? 

Mulla olis vielä yks pikku maistiainen teille, mutta laitan siitä vain pienen palasen......! (Koska otan siitä huomenna päivänvalossa paremmat kuvat) 

Tein siskolleni tilauksesta riipuksen, hän halusi siihen läpinäkyviä helmiä, kultaa ja zeitgeistia.... Tässä maisti! 





Noniin... Siinä kaikki tältä päivältä! Nyt meen tekemään vielä itelleni littuleipää ja sitten kukkumaan. 

OvEr anD oUt! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti