tiistai 8. kesäkuuta 2010

Superia

Oon aivan innoissani kaikista uusista herkuista, ruoista ja varsinkin kaikesta luomu- ja luontaishömpö- tyksestä! Sain maistella siskoni tekemää huippuhyvää mysliä ja ihastuin ihan kokonaan! Myslin nimi on Supermysli, mm. sen takia kun se sisältää superfoodia, mutta onhan se superhyvääkin!

Lähetin viime viikolla myslinsyöjä-tädilleni sitten tällaisen syntymäpäivälahjan, ainakin on itse tekemä ja kuulemma tykkäsi! Supermysli sisältää mm. gojimarjoja, kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä, 4 -viljan hiutaleita, ruisleseitä, cashewpähkinöitä, kaakaonibsejä ja monta monta muuta ihanaa raaka-ainetta. Kuivat ainesosat on paahdettu uunissa kookosöljyssä. Myslin oheen laitoin myös tuommosen luomu suklaapatukkasen, joka on maustettu mm. appelsiinilla ja karpaloilla. Nams!
Organic feels so good!
Musta tuntuu nyt, että tää blogi on menossa entistä enemmän suuntaan ekologisuus, luomu (sama asia?), kierrätys ja kirpputorit.

Serkkuni sitä mulle puhuikin, että kun ostaa jotain luomua tai esimerkiksi noita Fair Tradea tai muuta vastaavaa, tekee siitä ruokaa, tulee ihan tosi hyvä mieli! Suosittelen kaikkia luomutuotteita, ne maistuu paljon paremmilta ja tukee hyvää asiaa, aina!



2 kommenttia:

  1. Ekologisuus ja luomu ei oo sama asia vaan luomu on yks osa ekologista ruokaa. Luomu todellakin maistuu ja tuntuu hyvältä, mutta mistä voi varmasti tietää miten luonnonmukaisia markettituotteet on ja esim. Fair Traden tuotteet? Aina ne ei oo mitä lupaa, mutta valitsisin silti mielummin luomua kaupassa, koska se on edes askel oikeaan suuntaan. Ja nää runsaudensarvet ja ruohonjuuret on kyllä asiaan huippuperehtyneitä, että luomomarketteihin voisin kyllä luottaa, jos ne vaan yleistyis tänne landellekin.

    Kirjotappas post siitä, miten me köyhyysrajan alapuolella elävät penninvenyttäjät panostamme kalliiseen luomuun kaupassa, mutta hyvätuloisille se on niin helvetin vaikee ostaa ekologista ruokaa!

    VastaaPoista
  2. Nii, mullakin kävi mielessä toi, että ei oikeastaan voi tietää mitä se "luomu" oikeesti on, joissain paikoissa. Mutta juurikin, ostan mielummin tätä "luomua" kun normaalia. Kyllä sen joistain ruoka-aineista onneks maistaa onko se puhtaampaa tai jotenkin, sitä on vaikee selittää. Mut joo, vois joku pv tehä semmosenkin postauksen!

    VastaaPoista